Vi använder cookies för att förbättra besöksupplevelsen och anpassa vårt innehåll.
Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer.
To top icon
Hey you!

Boka privat rundtur eller besök oss på Öppet hus

Psst!

Du vet väl om att vi ofta har Öppet hus på våra skolor? Välj orten du är intresserad av i huvudmenyn för att se nästa tillfälle!

Boka en privat rundvisning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!
Jag samtycker till att Thorengruppen behandlar mina personuppgifter (namn, telefonnummer, uppgift om elev eller vårdnadshavare) för att fortlöpande kontakta mig avseende information om skolan. Du kan när du vill kontakta oss om du vill upphöra att få information från oss. Vi tar då också bort dina inlämnade personuppgifter. Mer information om vår personuppgiftsbehandlingen finner du på thorengruppen.se/dataskydd.
Tack för att du kontaktar oss! Vi hör av oss :-)
Oj! Något blev fel. Försök igen.

Vi utbildar framtidens yrkeshjältar

Vi lär dig mer än ett jobb

Förutom att hitta ett jobb är det viktigt att kunna behålla jobbet, och då är det mer än yrkesskicklighet som spelar roll. Vi lägger därför fokus på du ska lära dig allt som är viktigt på en arbetsplats, som till exempel social kompetens, att kunna passa tider, vara strukturerad och lösa yrkesproblem som kan uppstå.

Lär dig av yrkesexperter

Du lär dig både i skolan och på din lärlingsplats. I skolan får du hjälp av en yrkeslärare att förbereda dig för APL (praktik) i våra yrkesanpassade lokaler. På lärlingsplatsen har du en utbildad handledare som ger dig uppgifter, coachar dig och lär dig yrket.

Bärbar dator

Du får låna en bärbar dator under alla tre år som du för en liten summa kan köpa loss i slutet av tredje året. Datorn är utrustad med alla program du behöver för att klara skolan.