Restaurang- och livsmedelsprogrammet

på Yrkesgymnasiet i Göteborg

På Restaurang- och livsmedelsprogrammet får du lära dig matlagning, servering och service i verkliga restaurangmiljöer. Utbildningen ger dig erfarenhet från kök och matsal – alltid i nära kontakt med branschen. Praktiken gör dig redo för jobb direkt efter studenten och öppnar dörrar både i Sverige och internationellt. Här får du en gymnasieutbildning som kombinerar kreativitet, lagarbete och yrkesstolthet. 

Våra inriktningar

På Yrkesgymnasiet Göteborg kan du välja inriktningen Kök och servering. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Tre elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet står i kök och lagar mat.

Kök och servering

Du lär dig matlagning, servering och service i verkliga restaurangmiljöer. Praktiken ger dig erfarenhet och kontakter som gör dig redo för jobb direkt efter studenten, både i Sverige och internationellt.

Läs mer

Var detta inte något för dig? 

Då kanske du är mer intresserad av något av våra andra program!